Over mij

Hoi,

Leuk dat je mijn pagina bezoekt, hopelijk geniet je net zo van de foto’s als toen ik er van genoot toen ik ze maakte.

Heb je interesse in een agrarische fotoreportage, bel me dan! Ik ben beschikbaar in heel Nederland. Ik ben gespecialiseerd in portretten en heb de boerinnenkalender van 2019 en de boerenkalender van 2020 gefotografeerd.cropped-2022-09-01-10.38.06

Organiseer je een evenement, belangrijke meeting of workshop in je bedrijf, laat dit dan professioneel vastleggen. Een goede fotograaf weet de sfeer te raken, de kern waarom het gaat. Hiermee heb je niet alleen een leuke follow-up voor je bestaande klanten. Nieuwe klanten of bezoekers krijgen zo tevens een perfecte indruk van je bedrijf. Een betere reclame dan foto’s bestaat er namelijk niet.

Na 20 jaar in het uitzendwezen gewerkt te hebben besloot ik dat ik genoeg tijd op mijn billen op een kantoorstoel had doorgebracht. Het moest anders en het moest creatiever.

Ik ben met een eigen bedrijf begonnen in kleur- en stijladvies en coaching, daarbij organiseerdeĀ ik ook nog “Verwenbeurzen” voor vrouwen. Hier ben ik vijf jaar werkzaam in geweest.

Langzamerhand begon ik ook mijn fotografie weer op te pakken. Na een bezoek aan Nepal en India was ik om en had ik echt mijn passie gevonden. Mensen in hun natuurlijke leefomgeving fotograferen. Mijn creatieve opleidingen kwamen hier mooi van pas. Ik heb geleerd om goed naar houding expressie en de spiertjes in een gezicht te kijken en merk onzekerheid direct op. Dit los ik samen met mijn klant op. Verder is het machtig mooi om een mens te vereenzelvigen met z’n beroep. Een foto van een tractor doet mij pas iets als je ook de mens die hem aan het werk zet fotografeert.

Ik heb in Nederland diverse cursussen gevolgd en besloot in 2015 een workshop te volgen bij drie top-fotografes in Amerika. Hiermee heb ik een goede basis gelegd voor mijn portretfotografie. In een portret probeer ik de mens zo als hij/zij is op z’n mooist neer te zetten.

Mijn Liefde voor de agrarische wereld is een mooie tegenhanger van de portret- en huwelijksfotografie. Lekker buiten op het land de processen vastleggen.

Intussen heb ik ook een drone waarmee ik filmpjes en luchtfoto’s van oogsten vastleg. Je kunt ze vinden op mijn facebookpagina en Youtube

Ik woon sinds kort op een groot erf met een paar leuke kipjes en ben van plan om in 2020 daar een fotostudio te bouwen zodat ik ook binnen aan de slag kan.

Wil je meer portretten zien kijk dan op mijn andere website

Ik plaats op deze site complete series op mijn andere website zie je een compleet overzicht van mijn werk. Bezoek agrifotograaf